perjantai 14. maaliskuuta 2014

Inspiraatio

Pidän sanaleikeistä. Sen voi huomata jo tämän blogin nimestä. Sitä miettiessäni keksin sanaleikin, jossa kolme lähes samalta kuulostavaa ilmaisua kuvaa osittain myös tämän blogin tulevaa sisältöä.

1. Luovimmalla viittaa tietenkin luovuuteen. Mitä luovimmilla tavoilla voimme nauttia elämästä ja ilmaista asioita ja tunteita. Ilmenee tässä blogissa erityisesti käsitöissä, mutta saattaapa tänne muutakin materiaalia ilmestyä.

2. Luo vimmalla tuskin tarvitsee selitystä. Itse kunkin meistä valtaa joskus vimma tehdä jotain. Itselläni se nykyään useimmiten on käsityö, kuten neulominen tai kollaasien tekeminen.

3. Luovimalla eli jonkin asian läpi tai halki kulkemalla. Esim. Luovin läpi ihmismassan. Viittaa tässä tapauksessa elämän hankalista asioista ja ikävistä hetkistä selviytymiseen eli eteenpäin luovimiseen.

Miksi perustin blogin? Sain inspiraation ystäväni kyläillessä luonani. Hän vinkkasi minulle lukemistaan käsityöblogeista, joihin ihastuin! Haluan kokeilla, toimiiko blogin pitäminen luovuudesta ja käsillä tekemisestä minulle innostavana inspiraation lähteenä ja tapana jakaa käsityön iloa ja intoa. Tervetuloa seuraamaan kokeiluani!

1 kommentti:

  1. Luomista, luovimista, luomista vimmatusti, kaikkia niitä varmaan tarvitaan, mitä milloinkin, missä asiassa kulloinkin - tasapainoilua elämän pitkospuilla.

    VastaaPoista

Kommentoi, anna vinkki, kerro toive! :)